VVD stemt wél in met plannen schietvereniging ´Op de Korrel´

Er is veel onbegrip bij onze fractie voor de meerderheid tegenstemmers op de plannen van schietvereniging Op de Korrel in de afgelopen raadsvergadering. 

Jarenlang werden gemeentelijke beloftes niet nagekomen vanwege een gedwongen verplaatsing. Met als gevolg een afnemend aantal leden voor de schietvereniging. Er ligt na al die jaren eindelijk een degelijk business / exploitatieplan met een nieuwe (perfecte) locatie en een solide financiering. Hierbij zou de gemeente met € 96.000 extra over de brug moeten komen. Partijen als de ChristenUnie en de SGP, die zweren bij een betrouwbare overheid, stemden echter tegen in de laatste raadsvergadering. Zodat het waarschijnlijk de gemeente vanaf nu alleen nog maar meer geld en tijd gaat kosten.

Onze fractie vindt dat er te veel projecten te lang duren en het teveel tijd EN geld kost. Hiermee kom je vanzelf in een situatie van onbetrouwbare overheid verzeild en dat willen we ten allen tijde voorkomen. Het geeft veel teleurstellingen en is demotiverend voor onze inwoners en bedrijven.