VVD Kampen-IJsselmuiden presenteert kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018

Met trots presenteren wij u de lijst met de kandidaten die zich iedere dag inzetten om ons Kampen een stukje liberaler te maken.

Tijdens de ledenvergadering op 8 november hebben de leden van de VVD Kampen IJsselmuiden de volgende lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 definitief vastgesteld. Op 11 september was de lijsttrekker en nummer 1 op de lijst, Marieke Spijkerman, al door de leden gekozen.

 

Met de lijst is een goede mix tussen kennis en ervaring en ook vernieuwing van kandidaten  bereikt. Het bestuur heeft oog gehad voor de continuïteit en ontwikkeling van de VVD Kampen/IJsselmuiden en wil het nieuwe talent alle ruimte geven om zich te ontwikkelen.

Bij de eerste acht kandidaten staan drie vrouwen, drie ervaren kandidaten en vijf nieuwelingen die ook voor de nodige verjonging zorgen.

 

Het bestuur en de leden zijn ervan overtuigd dat we met deze lijst een mooi team hebben dat zich met veel energie zal in zetten voor een liberaal economisch voortvarend Kampen met een bruisend historisch hart.

 

Bert Weever, voorzitter:

Ik ben ontzettend blij en trots dat er zoveel mensen aanhaken bij de VVD.  Dat geeft ons de mogelijkheid om de VVD hier in Kampen verder uit te bouwen in de opmaat naar een meer liberaal Kampen. Een mooie toekomstbestendige lijst. 


1. Marieke Spijkerman
2. Beent Keulen
3. Harry Bruins
4. Mario Versendaal
5. Jos Hogenbirk
6. Sander Kiesouw
7. Lizza van der Klei
8. Janet Kalter
9. Martin Ekker
10. Berry Zandbergen
11. Ahmet Dasdemir
12. Leon Scholten
13. Tim Veldhuis
14. René van der Klei
15. Jelle Weever
16. Elsa Pelleboer
17. Luc Bomhof
18. Jetze van Dijk
19. Bennie Wezenberg